Contact

Contactformulier

Wil je meer weten over de EKW of heb je nog vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever een mail sturen? Dat kan ook. Mail naar: info@ekwestland.nl

We kijken er naar uit om van je te horen!

Postadres
Evangelische kerk Westland
Prins Hendrikstraat 16b
2671 JH NAALDWIJK

Samenkomsten
ISW Hoogeland
Professor Holwerdalaan 54
2671 SB NAALDWIJK

E-mailadres
info@ekwestland.nl

Bankrekening
NL77 RABO 0135 3540 21

 


ONZE LOCATIES

Wij beschikken over twee locaties in Naaldwijk, ieder met een eigen functie. 

“Een gemeente die bruist”

ISW Hoogeland

ISW Hoogeland is een school voor voortgezet onderwijs gelegen in de wijk Hoogeland in Naaldwijk. In de aula van dit gebouw houden wij iedere zondagochtend onze dienst.

Gebouw Gideon

Wij gebruiken gebouw Gideon voor diverse activiteiten binnen onze kerk zoals vergaderingen, gebedsavonden, Bijbelstudies, Alpha cursussen, inloopochtenden, kringavonden, bandoefeningen en kinder- en jeugdactiviteiten.

ISW Hoogeland is zowel met de fiets, met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar. Kom je met de fiets, dan kun je je fiets stallen in een van de vele fietsenrekken op het schoolplein. Kom je met het openbaar vervoer, dan is halte Zuidweg, Naaldwijk de halte waar je kunt uitstappen. Vanaf de halte is het nog 300 meter lopen naar de ingang van het gebouw. Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren op het parkeerterrein van de school zelf. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. 

Gebouw Gideon ligt zeer centraal, midden in het centrum van Naaldwijk. Kom je met de fiets? Je kunt je fiets stallen pal voor de ingang. Kom je met het openbaar vervoer, dan is busstation Naaldwijk of bushalte Linde op zo’n 300 meter loopafstand van ons gebouw. Kom je met de auto, dan kun je het beste je auto parkeren aan het Graanveld, een parkeerterrein nabij ons gebouw. Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk.